Un bâtrân dispărut din spital, căutat de 3 zile. Bărbatul a fugit în pijamale şi papuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul fusese internat la spitalul din Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul
Bărbatul fusese internat la spitalul din Călăraşi Foto:Arhivă Adevărul

Un bătrân din judeţul Călăraşi a fost dat în urmărire naţională, după ce a dispărut din Spitalul Judeţean de Urgenţă. Pensionarul, în vârstă de 73 de ani, a fugit de sub nasul cadrelor medicale, în pijamale şi papuci. De duminică, 29 noiembrie, nimeni nu mai ştie nimic de el.


Imediat cum au sesizat dispariţia bărbatului, originar din comuna Vlad Ţepeş, reprezentanţii spitalului au alertat poliţiştii. Bătrânul fusese internat în urmă cu câteva zile pentru probleme pulmonare şi nimic nu prevestea ceeace urma să se întâmple.

Dispariţia lui Ghiţă Dumitru a fost sesizată de un doctor din cadrul unităţii medicale, în seara de 29 noiembrie. Bărbatul ar fi părăsit salonul în care se afla internat în jurul orei 18.00 şi nu a mai revenit. Iată semnalmentele bărbatului: înălţime 1,65 m, păr grizonat, ochi căprui, ten deschis. La data dispariţiei era îmbrăcat pijamale bărbăteşti, de culoare deshisă, şi purta papuci. "Cetăţenii care pot furniza informaţii care săconducă la găsirea persoanei dispărute sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112", a precizat subcomisar de Poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

"Imediat după sesizarea dispariţiei l-au pus în urmărire naţională şi se întreprind măsuri pentru găsirea lui", spun anchetatorii. Ghiţă Dumitru nu suferea de boli psihice şi, se pare, că nici în familie nu avea probleme. Nimeni nu-şi poate explica gestul său. IPJ Călăraşi a demarat căutările pentru găsirea bărbatului, pentru a evita producerea unei tragedii, având în vedere că este iarnă, iar bătrânul îmbrăcat doar în pijama ar putea muri de frig.

 

Vă recomandăm şi:

În noaptea în care a dispărut bunicuţa de 82 de ani, a mai murit un bărbat în Spitalul Tractorul

Rezultatul necropsiei: Bunicuţa lăsată să plece singură de la Spitalul Tractorul a murit îngheţată

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite