Trei şoferi, prinşi cu viteză excesivă pe A2. Ce valori a înregistrat aparatul radar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control pe Autostrada Soarelui FOTO Adevărul
Control pe Autostrada Soarelui FOTO Adevărul

Ooliţiştii Brigăzii Autostrăzi din Poliţia Română care au acţionat ieri pentru prevenirea accidentelor de circulaţie au depistat 3 şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A2.

Cei 3 şoferi, care conduceau cu viteze excesive, au fost înregistraţi de aparatele radar, în timp ce rulau pe autostrada A2, cu vitezele de 204 km/h, respectiv 211 km/h.

Cei 3 au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de 2.900 de lei fiecare, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliţiştii reamintesc faptul că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h. Trebuie ţinut cont de faptul că limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranţa rutieră, atunci când se circulă în condiţii meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite