Traficant de droguri, reţinut de poliţişti. Ce reguli impunea clienţilor care veneau să cumpere cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost ridicată de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi
Marfa a fost ridicată de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi în urma a 3 percheziţii domiciliare. O persoană a fost reţinută şi ulterior arestată preventiv.

Pe 19 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 3 percheziţii în Bucureşti. 

În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinţei. Totodată, poliţiştii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunţirea drogurilor, o râşniţă electrică şi 200 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din Călăraşi. La una dintre descinderi, oamenii legii au descoperit şi o o serie de reguli, puse pe hârtie, de către traficanţi, pentru clienţii care venea să se aprovizioneze cu prafuri.

calarasi reguli droguri
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite