Subprefectul ţine audienţe şi la Olteniţa. Unde se pot programa cetăţenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Audienţele au loc de obicei la Prefctura Călăraşi FOTO Adevărul
Audienţele au loc de obicei la Prefctura Călăraşi FOTO Adevărul

Subprefectul judeţului Călăraşi, Mihaiţă Constantin Beştea va susţine audienţe, începând de luni, 9 octombrie, şi în municipiul Olteniţa, în sala mare a Primăriei, în fiecare zi de luni, începând cu ora 9.00.

Primirea cetăţenilor în audienţă este realizată, de regulă, de către prefect şi subprefect în ziua de marţi a săptămânii, începând cu ora 09.00, la sediul instituţiei Prefectului, din municipiul Călăraşi, str.Sloboziei nr.9-11.

Activitatea de primire a cetăţenilor în audienţă este gestionată în cadrul Compartimentului de Informare şi Relatii cu Publicul. Înscrierea în audienţă se face la următoarele telefoane: 0242/314555, 0242/315304, 0242/315305 interior 29042 sau personal, pe baza problematicii cu care cetăţenii se adresează Instituţiei Prefectului, până cel mai târziu în preziua (lucrătoare) datei la care este stabilită audienţa. Pentru înscrierea în audienţele desfăşurate în fiecare zi de luni, la Olteniţa, cetăţenii se pot adresa şi registraturii Primăriei Olteniţa. 

Vă recomandăm şi:

FOTO Palatul celui mai bogat român din perioada interbelică, reabilitat cu 6 milioane de euro. Meşterii au folosit la finisaje foiţă de aur şi mătase de Lyon

Clădirile de patrimoniu şi alte imobile din centrul istoric, în program multianual de reabilitare

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite