Străzi modernizate în comuna Chirnogi. Investiţia se ridică la 11 milioane lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din comuna Chirnogi au drumuri ca la oraş. Autorităţile locale au făcut vineri, 28 iulie, recepţia lucrărilor la obiectivul de investiţii – “Modernizare străzi în comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi”, reprezentând 10 km de covor asfaltic.

Valoarea investiţiei însumează 11.333.798 lei, din care  10.683.728 lei reprezintă suma alocată de la bugetul de stat, diferenţa de 649.999 lei însemnând contribuţia beneficiarului.  
Primăria comunei Chirnogi mai are aprobate pentru finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2 alte proiecte de interes local care vizează construirea unei grădiniţe cu program prelungit (1.383.351. lei alocaţi de la bugetul de stat) şi reabilitarea şi modernizarea dispensarului din comună (1.845.103 lei alocaţi de la bugetul de stat).  

Vă recomandăm şi:

Încep lucrările la drumul de coşmar al Călăraşiului. Varianta Nord înghite peste 4 milioane de lei, Strabag a câştigat licitaţia

UPDATE Încep lucrările la şoseaua de centură a Bacăului. Primii kilometri de autostradă din Moldova vor fi gata  în 2018

Jandarmii suceveni au rămas fără poligon din cauza lucrărilor nerecepţionate de la şoseaua de centură a Sucevei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite