Spectacol umanitar luni, 15 aprilie, pentru salvarea micuţului Luca, diagnosticat cu leucemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi organizează luni, 15 aprilie, ora 19.00, un spectacol cu prilejul strângerii de fonduri pentru evenimentul umanitar ”Ajutaţi-mă să revin” pentru micuţul Luca Minea.

În acest scop, călărăşenii care doresc pot dona 30 lei şi vor primi în schimb un tichet de acces la spectacolul de teatru ”Variaţiuni enigmatice” de Eric Emmanuel Schmitt. Este un spectacol de Mihai Lungeanu şi îi are în distribuţie pe actorii: Cristi Dionise/Erik Larsen şi pe Ştefan Niţu/Abel Znorko.

Luca Minea, copilul pentru care este organizat spectacolul umanitar, a fost diagnosticat cu leucemie acută monobrastică şi se află internat, în acest moment, în unitatea de sănătate OSPEDALE BAMBINO GESU – Italia. "Doar împreună, de la suflet la suflet, îi putem da o şansă la viaţă lui Luca, băieţelul peste care această boală nemiloasă a pus stăpânire şi îl ţine pe un pat de spital. Doar împreună îl vom ajuta să-şi recapete sănătatea, să revină în ţară alături de familie, colegii de şcoală şi de prietenii din echipa care-l aşteaptă pe terenul de fotbal.

La sfârşitul evenimentului umanitar, va fi organizată o licitaţie în scop caritabil cu lucrările efectuate în cadrul atelierului de creaţie ”De ziua ta… mămico”, la care au participat tinerii din centrele de plasament SERA şi ”Sf. Ştefan” Perişoru ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi", a anunţat Centrul Judeşean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite