Selecţia pentru culegătorii de căpşuni are loc pe 25 ianuarie, pe malul Borcei. Angajatorii spanioli caută 800 de femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii spanioli vin pe 25 ianuarie la Călăraşi la selecţia naţională pentru cuelgători de căpşuni. 800 de femei sunt aşteptate la întâlnirea cu străinii care pun la “bătaie” contracte de muncă, bine plătite, pentru o perioadă de 3 luni.



Luni, 25 ianuarie, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Călăraşi (CRFPA) din strada Sloboziei nr. 4 Bis, va avea loc selecţia pentru ocuparea celor 800 locuri de muncă din pentru culegători căpşuni. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.30 şi sunt solicitate femei apte de muncă.
Durata contractelor este  de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie.

Salariul  oferit de firmă este  de  40  euro  brut /zi, iar contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.  Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.

Ce trebuie să faceţi

Mioara Radu, de 43 de ani, din comuna Ciocăneşti, cu experienţă în agricultură, este client vechi al slujbelor în străinătate. De două ori pe an, iarna şi vara, femeia merge şi munceşte peste graniţe pentru a-şi întreţine cei trei copii. „ Reuşesc să adun câteva mii de euro şi asta mă ajută să-mi plătesc datoriile aici, acasă. Sunt obişnuită cu munca, aşa că nu mă sperie condiţiile. Într-adevăr este greu la câmp, dar nici banul nu e uşor de cţştigat”, e de părere femeia.

Pentru a participa la selecţie, persoanele interesate trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călăraşi pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente: copie act identitate; cazier judiciar, adeverinţa medical cu menţiunea  "apt pentru muncă", CV model Europass în limba română. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242/315798. Persoană de contact – Donciu Simona, asistent EURES.


Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă în străinătate. Peste 2.000 de posturi vacante prin reţeaua EURES, Suedia caută arhitecţi români

Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite