Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

0
0
Suedia caută personal pentru curăţenie Foto:Adevărul
Suedia caută personal pentru curăţenie Foto:Adevărul

Dacă eşti expertă în curăţenie sau te pricepi la reparat maşini poţi să fii plătit regeşte în Suedia, dacă aplici pentru una dintre cele 45 de posturi disponibile în străinătate. Salariul este cuprins între 900 şi 1.000 de euro lunar.În această perioadă, prin reţeaua EURES sunt oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 45 slujbe în Suedia, pentru următoarele meserii/ocupaţii:  femeie de serviciu – 20 locuri; mecanic auto – 10 locuri; vopsitor auto -15 locuri. Conform AJOFM Călăraşi, pentru ocuparea posturilor de femeie de serviciu, se solicită un nivel mediu de cunoaştere a limbii engleze.

În cazul locurilor de muncă pentru mecanic auto şi vopsitor auto, pe lângă cunoştinţele de limba engleză, este necesară deţinerea calificării în meserie şi 2 ani experienţă în domeniu. Încadrarea se va face pe firmă din România, cu detaşare în Suedia şi se oferă contract de muncă permanent, cu perioadă de probă (acomodare) de 90 de zile.

Cazarea este plătită de angajator

Salariul oferit este de 900 euro net lunar în cazul femeilor de serviciu şi 1.000 euro net lunar pentru muncitorii calificaţi. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plăteşte o asigurare medicală pentru lucrătorii detaşaţi. Cazarea este plătită de angajator, însă transportul până în Suedia va fi suportat de către candidat.

Persoanele interesate vor trimite un CV în limba română pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro.  Nu se admit persoanele care nu sunt înscrise în baza de date EURES.  Înscrierea în baza de date a AJOFM Călăraşi se realizează pe baza următoarelor documente: copie BI/CI; CV model EUROPASS ; cazierul judiciar în original care să ateste că nu persoana nu are antecedente penale; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”apt pentru muncă”.  Termenul limită pentru transmiterea aplicaţiilor este 30 iunie 2015.
 

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

6,66%, rata şomajului în judeţul Călăraşi. 7.248 de persoane caută un loc de muncă

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite