Şedinţă ordinară la Consiliul Judeţean pe 28 februarie. Finalizarea celei mai mari biblioteci din Bărăgan, pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni sunt convocaţi în şedinţa ordinară marţi, 28 februarie, ora 12.00, având pe ordinea de zi mai multe proiecte de hotătâre, printre care şi cel privind continuarea lucrărilor la Biblioteca Judeţeană "Alexandru Odobescu".



1.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al judeţului Călăraşi în domeniul privat al judeţului Călăraşi a unor active corporale de natura mijloacelor fixe, cu durata normală de utilizare expirată, în vederea scoaterii din funcţiune.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Călăraşi la proiectul ”Dunărea – un fluviu cu o bogată istorie”.

3.Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Centrului Judeţean pentru Cultură şi Creaţie Călăraşi, aprobarea Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare.


4.Proiect de hotărâre privind emiterea unei licenţe de traseu Societăţii DINAMIC JOB S.R.L. în vederea efectuării transportului public judeţean de persoane prin curse regulate speciale.

5.Proiect de hotărâre privind emiterea unei licenţe de traseu Societăţii DIVERTIS TUDOR S.R.L. în vederea efectuării transportului public judeţean de persoane prin curse regulate speciale.

6.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Judeţului Călăraşi în Adunarea Generală a Asociaţiei ECOAQUA Călăraşi, în vederea achiziţionării unui bun imobil, însoţit de următoarele documente:


7.Proiect de hotărâre privind aprobarea restului de executat şi a reluării lucrărilor de execuţie la obiectivul de investiţii ”Centrul Judeţean pentru Cultura si Administraţie Publica – Barbu Ştirbei – Biblioteca Judeţeană ALEXANDRU ODOBESCU”.

Proiectele culturale, la mâna alesilor

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea programelor şi proiectelor  culturale ale Centrului Judeţean pentru Cultură şi Creaţie Călăraşi pentru anul 2017.


9.Proiect de hotărâre pentru abrogarea Hotărârii nr. 10/2010 privind înfiinţarea Camerei Agricole a Judeţului Călăraşi.

10.Proiect de hotărâre privind admiterea plângerii prealabile formulate de Instituţia Prefectului –  Judeţul Călăraşi.


11.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 91/2010 privind constituirea Consiliilor de administraţie ale spitalelor publice din reţeaua Consiliului Judeţean Călăraşi.


12.Proiect de hotărâre privind încetarea contractului de management al domnului Neagu Marian, Managerul  Muzeului ”Dunării de Jos” Călăraşi.


13.Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârea nr. 122/2012 privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Călăraşi în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. ECOAQUA S.A. Călăraşi.

 14.Proiect de hotărâre pentru modificare Hotărârii nr.114/2016 privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Călăraşi în Comisia de Orientare Şcolară şi Profesională Călăraşi.

15.Proiect de hotărâre privind desemnarea a 6 consilieri judeţeni ca membri ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.

16.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Călăraşi în vederea participării la activităţile Comisiilor şi a Grupurilor de lucru din cadrul Adunării Regiunilor Europene.
           
17.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Călăraşi în vederea participării la activităţile Conferinţei Regiunilor Periferice Maritime ale Europei.

 18.Proiect de hotărâre privind admiterea/respingerea plângerii prealabile formulate de doamna Jipa Penelopa – Alina.

19.Diverse.

Vă recomandăm şi:

Propunerea care ar putea stopa problema lipsei medicilor: directorul spitalului din Călăraşi vrea să scoată la licitaţie posturile neocupate

„Memorandumul de la Călăraşi – cu degetul pe rană!”. Soluţii pentru reformarea sistemului medical, de ce trebuie plătiţi toţi medicii la fel

Cel mai mare spital din Bărăgan caută voluntari. 11 călărăşeni ajută deja bolnavii, ce condiţii se impun

Cum vrea Spitalul din Călăraşi să atragă medici: acces liber la literatură ştiinţifică şi congres, masă şi casă gratis

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite