Şedinţă ordinară de Consiliu Local miercuri, 26 iunie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa are loc la Primîrie
Şedinţa are loc la Primîrie

Consilieii locali din Călăraşi sunt convocaţi miercuri, 26 iunie, ora 16.30, în şedinţă ordinară, având pe ordinea de zi 10 proiecte de hotărâre, printre care şi aprobarea criteriilor pentru ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe ANL.

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind regimului finanţărilor nerambursabile de către municipiul Călăraşi, pentru activităţi nonprofit de interes public local, 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, prin programul A.N.L., destinate închirierii, în municipiul Călăraşi.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea actelor justificative pentru întocmirea dosarelor, repartizării unei locuinţe pentru tineri, prin programul A.N.L., destinate închirierii, în municipiul Călăraşi.

4. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune pentru imobilul ,,CASA”, imobil situat în municipiul Călăraşi, strada Griviţa, nr. 165, judeţul Călăraşi, înscris în Lista Monumentelor Istorice – Cod LMI: CL–II–m–B–14640.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană personalului din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Călăraşi.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a licenţelor de traseu pentru cursele regulate în municipiul Călăraşi.

7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind activităţile de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe partea carosabilă cât şi pe domeniul public sau

privat al municipiului Călăraşi.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici actualizaţi şi a cofinanţării pentru investiţia ,,Construcţia cu 8 grupe”.

9. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitaţie publică a serviciului pentru realizare, administrare, întreţinere şi exploatare a sistemelor de canalizaţii subterane pentru reţelele de comunicaţii prin cablu  în municipiul Călăraşi.

10. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului local Călăraşi pe perioada 01.07.2019 – 30.09.2019.

Diverse.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite