Scandalagiii de la Budeşti, săltaţi de poliţişti. Şase suspecţi care s-au încăierat pe stradă, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost săltaţi de poliţişti Foto:Arhivă Adevărul
Suspecţii au fost săltaţi de poliţişti Foto:Arhivă Adevărul

Şase persoane au fost reţinute de poliţişti pentru ultraj contra bunelor moravuri, după ce la sfârşitul lunii septembrie s-au încăierat pe stradă conflictul generând într-o bătaie generală şi au spart geamurile unei maşini şi mai multor imobile.


Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi de Ordine Publică, cu sprijinul mascaţilor şi al jandarmilor au descins pe 7 octombrie la Budeşti pentru reţinerea scandalagiilor. Oamenii legi au pus în executare 6 mandate de aducere privind pe Doiniţa S., de 31 ani, Mitică C., de 43 ani, Radu L., de 45 ani, Vasilica V., de 26 ani, Ionuţ P., de 23 ani, şi pe Petruţa P., de 57 ani. Conform anchetatorilor, aceştia sunt suspectaţi de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au provocat un scandal pe stradă, pe raza oraşului Budeşti, la sfârşitul lunii septembrie. Incidentul a fost provocat de o ceartă între doi minori, în apărarea lor sărind părinţii, dar şi alte rude.

În timpul conflictului suspecţii s-au agresat reciproc şi au spart geamurile unui autoturism şi unor imobile. Faţă de cei şase suspecţi a fost dispusă ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă. Persoanele au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Descinderi la Gurbăneşti, soldate cu reţineri. Patru hoţi au fost încătuşaţi

Zeci de poliţişti au luat cu asalt comuna Dragalina. 11 percheziţii pentru recuperarea unor bunuri furate

Scandal şi bătăi în familie: un bărbat şi-a băgat fiul în spital. Victima a fost transportată de urgenţă la Constanţa

Citeste mai mult: adev.ro/mtpzp7

Scandal şi bătăi în familie: un bărbat şi-a băgat fiul în spital. Victima a fost transportată de urgenţă la Constanţa

Citeste mai mult: adev.ro/mtpzp7

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite