"Sărbătoarea primăverii", spectacol-maraton de cântece şi dansuri

0
0
Spectacolul este prorgramat pentru vienri, 10 martie FOTO PMC
Spectacolul este prorgramat pentru vienri, 10 martie FOTO PMC

Peste 300 de copii din Călăraşi vor face show la „Sărbătoarea primăverii” vineri, 10 martie. Spectacolul, găzduit în sala „Barbu Ştirbei”, începe la ora 16.00 şi va cuprinde momente artistice susţinute de elevi din 20 de şcoli.


Primăria municipiului Călăraşi organizează cea de-a V-a ediţie a ”Sărbătorii primăverii”, eveniment cu tradiţie la nivelul municipiului la care sunt aşteptaţi preşcolari, elevi, cât şi de părinţi. Partenerii Primăriei municipiului Călăraşi sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi, Casa Corpului Didactic a judeţului Călăraşi, Palatul Copiilor şi Centrul Cultural Judeţean Călăraşi.

Evenimentul  cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol – concurs ce constă în susţinerea de momente artistice(cântece, dansuri  etc.) de către elevii unităţilor şcolare din municipiu, începând cu învăţământul preşcolar, până la cel liceal. Numărul estimat de copii participanţi este de 300- 350 din aproximativ 20 unităţi şcolare.

În cadrul  spectacolului se va acorda un premiu de popularitate, oferit de un juriu format din responsabili ai instituţiilor partenere. De asemenea, vor fi acordate şi diplome, tricouri, mascote mici, pentru fiecare elev participant.
 

Vă recomandăm şi:

"Faţa nevăzută a...lunii", un spectacol-pamflet, programat pe 18 octombrie

Spectacol. "Jocul regilor", programat pe 12 octombrie la sala Barbu Ştirbei

Zilele UNTEATRU, micro-festival de teatru în weekend

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite