Şapte bărbaţi, reţinuţi de poliţişti pentru scandal pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Adevărul
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi cercetează şapte bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 07 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că în faţa blocului, pe strada Aleea 5 Călăraşi, este un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Anchetatorii spun că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, ar fi fost lovit cu palma peste faţă de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, iar alte 6 persoane prin ameninţări ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma probatoriului administrat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, la data de 15 iulie, cei şapte bărbaţi au fost identificaţi în trafic, pe raza municipiului Călăraşi. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi şi ulterior reţinuţi pentru 24 de ore.

Suspecţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi sesizat Parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Vă mai recomandăm şi:

Amenzi în valoare de peste 350.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Accident cumplit pe A2. A murit după ce a intrat violent cu maşina într-un parapet

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite