S-a semnat contractul de finanţare pentru construirea unui adăpost pescăresc dunărean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a semnat marţi, 20 august, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Direcţia Generală de Pescuit, contractul de finanţare pentru proiectul "Construire adăpost pescăresc Dunărean".

În prezenţa ministrului Agriculturii, Petre Daea, s-au discutat obiectivele proiectului - construirea şi dotarea unui adăpost pescaresc pentru creşterea siguranţei pescarilor şi realizarea unor alei de acces şi a unei platforme carosabile pentru automobile. Nu sunt uitate nici măsurile pentru asigurarea unor facilităţi de depozitare şi reparare ambarcatiuni, dar şi a uneltelor de pescuit.

"Încă o reuşită a administraţiei judeţene, după port un nou proiect va fi implementat pentru comunitate. Călăraşiul reprezintă o zonă cu un potenţial turistic încă neexploatat, iar pescuitul este o atracţie pentru oamenii locului şi nu numai. M-am bucurat să-mi revăd fostul coleg de Parlament, acum ministru, şi să primesc felicitările pentru întreaga echipă", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Terenul pe care se va construi adăpostul se află în intravilanul localităţii Cuza Vodă, zona PCTF Chiciu, suprafaţa terenului fiind de 2000 mp.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite