Revelion la minus 3 grade. Pe un ger cumplit, călărăşenii au petrecut în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La minus 3 grade, sute de călărăşeni curajoşi au petrecut în stradă trecerea dintre ani. Dansul, muzica şi voia-bună i-au făcut să uite de frigul cumplit care a lovit Bărăganul. Platoul din faţa Prefecturii a devenit neîncăpător pentru mulţimea adunată în aer liber la Revelion.

În noaptea dintre ani, la Călăraşi au concertat Ana Adam şi Deep Central, Andra A. şi DJ Jungle. Artişti îndrăgiţi au făcut show de Revelion, începând cu ora 21.00, iar organizatorii s-au ţinut de cuvânt: focul de artificii şi jocurile-laser au fost spectaculoase. Artificiile lansate de pe clădirea Hotel Călăraşi au devenit o tradiţie, călărăşenii strânşi în piaţa din faţa Prefecturii, Consiliului Judeţean şi a Primăriei având ocazia să se bucure de o ploaie de lumini multicolore.

La fel ca şi anul trecut, petrecăreţii de pe malul Borcei au ieşit din case şi au ales să se distreze în stradă. În 2015, începând cu 19 decembrie şi până în ultima zi a anului, zeci de artişti consacraţi susţinut recitaluri la Călăraşi, într-un spectacol maraton organizat de Mix Music în cadrul căruia au susţinut recitaluri Mihai Trăistariu şi Dorian Popa.

Vă recomandăm şi:

Superstiţii de Revelion. Ce trebuie să faci ca să ai noroc în Noul An, de ce bine să bei vin roşu, cum alungi spiritele rele

FOTO Petrecerea de Revelion din Zalău: foc de artificii şi voie bună în centrul oraşului

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite