Protest inedit la Dor Mărunt. Oamenii au ieşit în stradă pentru că primarul taie iluminatul public după simpatii politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au protestat în faţa Primăriei Foto:RTV
Oamenii au protestat în faţa Primăriei Foto:RTV

Locuitorii comunei Dor Mărunt au ieşit în stradă, nemulţumiţi că primarul le taie iluminatul public pentru că au alte simpatii politice. Oamenii au protestat, miercuri, în faţa Primăriei, însă Ion Niţulică, primul gospodar al comunei i-a liniştit: "Numai ţigănie! Vor să le plătesc eu facturile!".

"Domnul primar a procedat la intimidarea unor persoane din localitate, care nu sunt de partea dânsului şi care nu-l susţin prin trimiterea echipei de electricieni pe care o are în Primărie şi demontarea lămpilor de iluminat de pe stâlpi, în acest fel sperând că îi va convinge să-l voteze în continuare şi la viitoarele alegeri", a declarat un localnic, pentru România TV. Tensiunile din comuna Dor Mărunt par imposibil de aplanat în condiţiile în care sătenii au aflat ce surpriză le-au pregătit aleşii în ordinea de zi a şedinţei de Consiliu de joi. Ei spun că un teren va fi trecut din extravilan în intravilan, pentru a fi împărţit ca loc de casă consilierilor primarului. Deşi a fost contactat în repetate rânduri, Ion Niţulică nu a răspuns la niciun telefon.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite