Prins la volanul unui autoturism radiat din circulaţie de 3 ani. Poliţia de Frontieră a deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Călăraşi s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii l-au prins conducând o maşinî neînmtriculată în Români. Mai mult decât atât, la verificarea actelor, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii sunt expirate.



Fără să-l intereseze că încalcă legea, tânărul de 22 de ani, se plimba nestingherit pe străzile oraşului, la volanul unui autoruturism marca Opel Tigra, cu numere de înmatriculare de Austria. Pe 11 noiembrie, poliţiştii de frontieră l-au oprit pentru control pe Ştefan R. Surpriza a venit în momentul în care oamenii legii au trecut la verificarea documentelor.

Astfel au constatat că autoturismul are numerele de înmatriculare provizorii expirate, iar în urma solicitărilor efectuate, autorităţile austriece asu precizat că autoturismul a fost radiat din circulaţie din data de 31 octombrie 2012. Pentru aceste nereguli, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 

Vă recomandăm şi:

Poliţia de Frontieră a reţinut un moldovean care ar fi participat la operaţiunile militare din Ucraina

Janeta contrabandista, prinsă de poliţia de frontieră cu portbagajul maşinii plin de ţigări

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite