Primăvară capricioasă. Vreme caldă, dar cu ploi în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Precipitaţiile nu lipsesc din peisaj Foto:Arhivă Adevărul
Precipitaţiile nu lipsesc din peisaj Foto:Arhivă Adevărul

Zilele mohorâte, cu precipitaţii abundente nu se dau plecate uşor din Bărăgan. Meteorologii spun că până la sfârşitul săptămânii va predomina vremea urâtă, deşi temperaturile vor fi ridicate.

Mercurul din termometre va coborî până în data de 16 martie, iar în timpul nopţii minimele pot ajunge şi minus un grad Celsius. Precipitaţiile vor fi şi sub formă de ploaie. Pe de altă parte, Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) anunţă că în intervalul 18-24 vremea redevine frumoasă, cu temperaturi care vor urca la normalul perioadei.

Minimele ajung şi la minus un grad

În Muntenia, până pe15 martie vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal, astfel că se vor înregistra valori medii ziua între 13 şi 19 grade, iar noaptea între 3 şi minus un grad Celsius. Între 16 -18 martie însă va fi mult mai rece, cu temperaturi maxime în medie de 6-9 grade şi minime negative.  “După data de 19 martie vremea se va încălzi uşor şi se aşteaptă temperaturi în jurul normelor climatologice (medii ale maximelor în jurul a 12 grade). Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub formă de ploaie, se menţine ridicată”, a anunţat ANM.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite