Poliţia recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi recrutează candidaţi pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2019 şi ianuarie 2020.

Iată ce locuri sunt scoase la concurs:

Pentru sesiunea 2019: pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituţiile de învăţământ superior din cadrul M.Ap.N şi S.R.I. care pregătesc specialişti pentru nevoile M.A.I. - cererile tip de înscriere se depun de către candidaţi până la data de 24.05.2019;

Pentru sesiunea ianuarie 2020: pentru şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” şi „Septimiu Mureşan” din subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române – cererile - tip de înscriere se depun de către candidaţi până la data de 15.11.2019.

Relaţii suplimentare privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, municipiul Călăraşi, B-dul Republicii nr.44, judeţul Călăraşi, şi de pe site-ul I.P.J. Călăraşi, https://cl.politiaromana.ro la secţiunea Carieră / Admitere 2019.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite