Peste o sută de şomeri şi-au găsit o slujbă la Bursa locurilor de muncă. Angajatorii "au bătut" palma cu paznicii şi şoferii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţin peste o sută de ţomeri din  cei 508 care au participat la Bursa Locurilor de MUncă, organizată la sfârşitul săptămânii la Călăraşi, dar şi la Olteniţa, s-au ales cu un loc de muncă. 124 de persoane au fost selectate pentru a obţine o slujbă.

Conform purtătorului de cunvânt al AJOFM Călăraşi, Simona Donciu, la acţiune au fost prezenţi 29 de agenţi economici şi 508 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.  Angajatorii au oferit 540 locuri de muncă vacante, în următoarele domenii: confecţii textile, asigurări, construcţii, confecţii metalice, transporturi, agricultură, comerţ, industrie şi alimentaţie publică.

Pentru angajare au fost selectate 124 de persoane, 41 dintre acestea fiind încadrate pe loc. Este vorrba despre posture disponibile pentru lucrător comercial, stivuitorist, şofer, paznic şi mecanic agricol.

Ofertă diversificată de cursuri de (re)calificare

“Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.)  şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare”, a precizat Simona Donciu.

Paralel cu Bursa generală, atât la Călăraşi, cât şi la Olteniţa, a fost organizată Bursa locurilor de muncă în cadrul proiectului  ”Sustenabilitate în mediul rural prin investiţia în resurse umane!”, POSDRU/135/5.2/ S/129247, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. La acţiune au participat persoane din mediul rural înscrise în grupul ţintă al proiectului, precum şi potenţiali beneficiari ai activităţilor ce sunt oferite în cadrul proiectului.
 

Vă recomandăm şi:

Se deschide Bursa locurilor de muncă. Angajatorii pun la "bătaie" 446 de posturi

Mai multe şanse la angajare. O mie de şomeri, aşteptaţi să se (re)califice la cursuri gratuite

6,66%, rata şomajului în judeţul Călăraşi. 7.248 de persoane caută un loc de muncă

Unde vă puteţi angaja în această săptămână. Cele mai multe locuri vacante sunt în confecţii

S-a deschis sezonul angajărilor. Agricultura şi construcţiile, mană cerească pentru şomeri

Bursă cu ghinion. Mai puţin de jumătate din şomerii care au sperat la o slujbă, angajaţi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite