Peste 6.500 de amenzi, aplicate de poliţişti celor care nu poartă mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia i-a amendat pe cei care nu poartă mască FOTO Adevărul
Poliţia i-a amendat pe cei care nu poartă mască FOTO Adevărul

Poliţiştii au aplicat, în această săptămână, 6.757 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.705.471 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară, impuse din cauza epidemiei de COVID-19.

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, împreună cu autorităţile locale, au verificat în perioada 13 - 19 septembrie, 17.938 de operatori economici şi 142.326 de persoane, a informat MAI, printr-un comunicat de presă.

"Au fost aplicate 6.757 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.705.471 de lei dintre care: 4.198 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice pentru participarea la activităţi în spaţiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicţii şi restricţii, precum şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 587.435 de lei şi 232 sancţiuni contravenţionale operatorilor economici pentru organizarea de activităţi în spaţiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicţii şi restricţii, precum şi pentru nerespectarea regulilor de amenajare a spaţiilor în care se desfăşoară activităţi de comerţ, alimentaţie publică şi alte servicii (terase, săli de sport etc.) în valoare de 441.896 de lei", a precizat MAI.

Astfel, în cadrul acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate şi 2.327 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 676.140 de lei, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, conform Legii nr. 61/1991.

Vă mai recomandăm şi:

FOTO VIDEO Cum a căzut o sexagenară în capcana unui obsedat sexual. Femeia i-a trimis poze cu ea dezbrăcată, iar el a stors-o de bani ca să nu le publice

Manifestaţie anti-mască la Universitate. Sute de oameni strigă: „Masca ucide“. Printre ei, regizorul Cristi Puiu şi actriţa Carmen Tănase. Protest şi la Timişoara

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite