Percheziţii la traficanţi de cocaină din Bărăgan. Unde era vândută marfa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocaina a fost confiscată FOTO IGPR
Cocaina a fost confiscată FOTO IGPR

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi Ialomiţa,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călăraşi, au efectuat, ieri, 5 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri.

Conform Poliţiei Române, începând cu luna aprilie 2021, trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani, ar fi procurat şi ar fi comercializat substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în judeţul Constanţa, către diverşi consumatori.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 38 de doze de cocaină, 305 pliculeţe cu substanţe cu efect psihoactiv, un cântar electronic de precizie, un grinder, 2.200 de lei şi 4 telefoane mobile.

Trei persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de alte 2 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La activităţi au participat şi jandarmi din Călăraşi şi Constanţa.

Vă mai recomandăm şi:

„Roşii de România“ vândute în lăzi de Turcia. Acuzele fermierilor la adresa unui mare lanţ de magazine VIDEO

Prognoza meteo: Când se domoleşte valul de căldură. Unde lovesc furtunile

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite