O nouă etapă de înscrieri la atelierele pentru copii din Laboratorul Smart, la Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laboratul Smart se află în incinta Bibliotecii Judeţene Călăraşi FOTO Facebook/BJC
Laboratul Smart se află în incinta Bibliotecii Judeţene Călăraşi FOTO Facebook/BJC

După o sesiune de ateliere încheiată cu succes şi numeroase solicitări din partea comunităţii, Biblioteca Judeţeană Călăraşi dă startul înscrierilor pentru cea de-a doua etapă a atelierelor de lucru în Laboratorul Smart: cursuri de iniţiere în grafică şi cursuri de iniţiere în robotică.

SmartLab Călăraşi este un proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Călăraşi, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate şi derulat de Biblioteca Judeţeană Călăraşi.

Echipamentele din SmartLab (laptop-uri, creioane 3D, imprimante 3D, scannere 3D, roboţi educaţionali, ochelari VR, tabla interactivă şi kituri Arduino) vor ajuta elevii să ȋnţeleagă mai bine noţiunile ȋnvăţate la şcoală, le vor stimula creativitatea şi le vor dezvolta competenţele digitale.

Începând cu data de 22 februarie 2022, încep înscrierile în urma cărora se vor forma două grupe de lucru, acestea urmând să ia parte la experienţe noi cu ajutorul echipamentelor din dotare.

Grupele de lucru se vor forma pe baza înscrierilor prealabile. Fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. Sesiunile de lucru vor avea loc conform planificărilor realizate, respectând măsurile de prevenire a pandemiei actuale. Pentru înscrieri, doritorii se pot adresa la sediul bibliotecii sau la telefon 0242316757.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să intre în provinciile separatiste din Ucraina pentru a „menţine pacea”

Românii din Cernăuţi, chemaţi să se înscrie în brigada militară „Cneazul Roman cel Mare”. Sunt primiţi bărbaţi şi femei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite