O fermă din localitatea Radu Negru, făcută scrum într-un incendiu. Pompierii au stins focul în 7 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte ore s-au luptat pompierii din Călăraşi cu flăcările în noaptea de joi spre vineri.  Cinci autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu de proporţii, izbucnit în incinta unei ferme din localitatea  Radu Negru.

 Alarma s-a dat pe 23 august, la ora 00.45, când echipajele specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate prin numarul unic de urgenţe -112, să intervină pe raza localităţii Radu Negru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de animale unde se aflau depozitaţi şi numeroşi baloţi de furaje.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă,  acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ şapte ore. La locul intervenţiei s-a deplasat şi un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului şi sprijin echipelor de stingere

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta extrem de violent, pe o suprafaţă totală de aproximativ 1.000 mp, diferite tipuri de baloţi, precum  şi  alte utilaje agricole aflându-se în flăcări.  Au fost evacuate 24 ovine, care se aflau în pericol dacă incendiul se propaga. Poliţia şi ISU Călăraşi au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite