Modernizarea bulevardului Nicolae Titulescu va continua începând cu 9 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta bulevardul după finalizarea lucrărilor FOTO Facebook/PMC
Aşa va arăta bulevardul după finalizarea lucrărilor FOTO Facebook/PMC

Modernizare Bulevardului Nicolae Titulescu va continua începând de săptămâna viitoare, deoarece stratul de balast turnat miercuri, 4 septembrie, trebuie să se stabilizeze pentru a atinge rezistenţa necesară accesului utilajelor grele.

"Din motive obiective, care ţin doar de o situaţie tehnică legată de aprovizionarea cu agregate naturale necesare stratului de balast stabilizat (staţia de unde se efectua aprovizionarea a fost nefuncţională o perioadă), turnarea primul strat de asfalt pe tronsonul Republicii-Prel. Bucureşti al Bulevardului Nicolae Titulescu nu se poate efectua în această săptămână. Sunt necesare 7 zile pentru ca stratul de balast stabilizat să atingă rezistenţa necesară accesului utilajelor grele specifice procesului de asfaltare. În cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, a fost finalizată aşezarea acestui strat de balast stabilizat.

Ritmul lucrărilor a fost unul intens încă de la demararea lucrărilor de modernizare pe acest tronson, lucrări de anvergură care au început pe perioada vacanţei tocmai pentru ca intervenţiile care produc mult deranj (decopertare, transport moloz, compactarea straturilor de infrastructură) să se reducă odată cu începerea anului şcolar.

Se vor aplica, începând cu 09.09.2019, la propunerea Poliţiei rutiere, soluţii de fluidizare a traficului în zona Şcolii Nicolae Titulescu. Pentru părinţii ce vor să staţioneze mai mult în zona unităţii de învăţământ, există posibilitatea accesului într-o parcare nou amenajată în spatele blocurilor N25-N26, dar şi în alte incinte de blocuri.

Ne cerem scuze pentru situaţia de faţă, modernizarea întregului Bulevard Nicolae Titulescu este o lucrare complexă (lărgirea carosabilului, relocarea instalaţiei de iluminat stradal, trecerea în subteran a instalaţiilor de date) este un proces de durată care are nevoie de înţelegere şi colaborarea dintre dumneavoastră, călărăşenii, şi noi, administraţie publică locală", a anunţat primăria Călăraşi pe pagina de socializare a instituţiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite