Metoda "Accidentul" face iar victime. O femeie dintr-o reţea de escroci, prinsă când ridica 4.440 lei de la Poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie dintr-o reţea de escroci a fost prinsă de poliţişti chiar în momentul în care  ridica banii proveniţi din comiterea infracţiunii de înşelăciune, prin metoda „Accidentul”. Aceasta urmase întocmai indicaţiile fiului său, închis la Penitenciarul Slobozia.


Conform anchetatorilor, pe 7 noiembrie, în jurul orei 13.50, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată cu privire la faptul că la Oficiul Poştal nr. 4 din oraş urmează  să se prezinte o femeie pentru a ridica o sumă de bani. Cei 4.440 de lei proveneau din comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul’’, păgubită fiind o femeie din comuna constănţeană Ostrov.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat-o pe Sabria C., de 45 ani, din Călăraşi ,care urma să ridice suma de 4.440 lei, expediaţi de către victimă.
„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  aceasta s-a deplasat la Oficiul Poştal nr. 4 la indicaţia transmisă telefonic de fiul său, încarcerat la Penitenciarul Slobozia”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Zeci de reclamaţii

În ultimele luni, la Călăraşi, metoda „Accidentul” a fost pe val. Zeci de persoane au reclamat că au fost victimele unor escroci. Bătrânii, în special, au alergat într-un suflet la Poliţie şi au mărturisit că au fost victimele unor înşelăciuni prin metoda „Accidentul”. Valul de infracţiuni comise i-au speriat şi pe oamenii legii. Aceştia spun că, în general, vârstnicii au fost apelaţi pe telefoanele fixe de persoane care s-au recomandat a fi avocat sau rudă cu partea vătămată şi le-au solicitat diverse sume de bani. Uneori, a fost vorba chiar de ordinul miilor de lei.

Vă recomandăm şi:

Metoda "Accidentul", tot pe val. Focuri de armă la Ileana pentru prinderea unor escroci

Grupare infracţională, specializată în înşelăciuni prin telefon, prinsă în flagrant de poliţişti.Victimele escrocilor  erau persoane în vârstă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite