Foto FOTO Chivu îşi pregăteşte revenirea prin cluburi. A tras două chefuri pe cinste în trei zile cu vedete tv, din sport şi politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina şi Cristi Chivu s-au pozat cU Elena Udrea
Adelina şi Cristi Chivu s-au pozat cU Elena Udrea

Cristi Chivu, fost căpitan al echipei naţionale şi jucător încă legitimat la Inter Milano, o ţine numai în petreceri.

Chivu a fost operat la Miami, în luna august, pentru a treia oară la degetul unui picior, şi are nevoie de o pauză cel puţin până în luna ianuarie. Cum cei de la Inter nu-l mai au demult în planul lor, încercând din răsputeri să scape de el, Chivu îşi petrece timpul la Bucureşti, alături de familia sa. Iar în ultima perioadă a avut un program extrem de încărcat, deoarece pe 26 octombrie a fost ziua sa, iar pe 31 a venit Hallowenul.

Cristi, care a jucat ultimul meci pe 5 mai, a sărbătorit cum se cuvine, alături de prieteni şi apropiaţi, iar dacă la împlinirea vârstei de 33 de ani a fost mai potolit, de Hallowen s-a distrat cum se cuvine în barul Charme, din centrul vechi, care aparţine unui alt fost fotbalist, Ovidiu Burcă. Alături de el s-au aflat Elena Udrea, Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Loredana, dar şi un alt internaţional, Daniel Niculae, în prezent liber de contract.  

chivu2
chivu1
chivu8
chivu7
chivu6
chivu3

   Foto Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite