Mesaje emoţionante la decesul fetei de 14 ani, răpusă de o boală cumplită: „Nu te vom uita niciodată, îngeraş!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comună întreagă din judeţul Călăraşi a jelit-o duminică pe Mădălina Nicoleta Ivan, o adolescentă de doar 14 ani care s-a stins după o suferintă cumplită. Fata, membru în Ansamblul Folcloric „Spicul” din Dorobanţu, a plecat pe ultimul drum. O boală nemiloasă, descoperită în urmă cu un an, a ţintuit-o pe patul de spital, aducându-i dureri şi suferinţe. Lupta a fost crâncenă, iar trupul plăpând al fetei a cedat în faţa devastatoarei boli.



Toţi cei care au cunoscut-o, şocaţi de vestea teribilă, au lăsat mesaje impresionante pe pagina de socializare a fetei: “Plânge cerul şi pămantul !! Un înger a plecat la ceruri, odihnă veşnică,  înger alb! Dumnezeu a orânduit lucrurile pentru sufletul tău curat să pleci în zi de sărbătoare, în zi de Sfânta Treime”, "Nu te vom uita niciodată îngeraş!,  “Am fi vrut să fii alături de noi pe scenă, la Olteniţa, dar Dumnezeu a vrut ca tu să fii pe scenă în Rai, alături de ingeri...Eşti şi vei rămâne întotdeuna în sufletele noastre, scumpa noastră colega! Dumnezeu să te ierte! Condoleante familiei!”, au scris colegii fetei din Ansamblul Folcloric.

Cancerul care i-a curmat viaţa

Mădălina Ivan a suferit de cancer. În spatele ficatului ei a crescut o tumoare – inoperabilă. De anul trecut din mai şi până la începutul lui 2017, fetiţa a suportat trei biopsii, două extracţii de lichid intra-abdominal în urma unor episoade ascitice violente, plus numeroase drenaje hepatice.

În 2016, la sfârşitul lui aprilie, întorcându-se dintr-un turneu în Macedonia făcut alături de colegii ei din ansamblul folcloric ”Spicul”, Mădălina descoperă că are o umflătură în dreptul stomacului. Primele simptome (stări de vomă) îi fac pe medici să o suspecteze de apendicită. Diagnosticul nu se confirmă.

Urmează câteva săptămâni în care Mădălina are când zile bune, când zile rele. În urma unei examinări ecografice de rutină, mama află că ficatul fetei e plin de noduli şi că, în spatele lui, există o formaţiune tumorală. De aici a început calvarul adolescentei care a stat 9 luni numai în spitale, fără ca boala să dea semne de remisie. Deşi trecea prin chinuri cumplite, cei care au cunoscut-o spun despre Mădălina că era o fire, veselă, optimist şi care, culmea, ridica prin voie-bună, moralul celor din jur.
 

Vă recomandăm şi:

O româncă suferă de o formă de cancer extrem de rară, întâlnită o dată la 10 milioane de persoane

Excesul de alcool creşte riscul în 7 tipuri de cancer. Care sunt acestea şi cum acţionează băutura

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite