Masca de protecţie devine obligatorie în aer liber în oraşul de pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masca devine obligatorie şi în aer liber FOTO pixabay.com
Masca devine obligatorie şi în aer liber FOTO pixabay.com

Explozia de infectări de COVID-19 în municipiul Călăraşi a determinat autorităţile să impună obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Călăraşi, întrunit în şedinţa extraordinară ieri, 29 septembrie, a adoptat Hotărârea cu nr. 19 privind stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în oraşul de pe malul Borcei.

Astfel, începând cu data de 29 septembrie 2021, în municipiul Călăraşi s-a instituit obligativitatea purtării măştii de protectie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă şi pe o rază de 50 m în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru.

În municipiul Călăraşi, conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, rata de incindenţă COVID-19 a ajuns la 3,47,/1.000 de locuitori. În ultimele 14 zile au fost confirmate 257 de cazuri noi cu COVID-19.

Vă mai recomandăm şi:

Pentru ce categorii de persoane revin restricţiile în Bucureşti. Explozie de cazuri noi în Capitală

Cum au ajuns britanicii la mâna şoferilor români de camioane. „Înainte ne tratau ca pe sclavi, acum se roagă de noi”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite