Mai puţină birocraţie la ghişeele Primăriei de pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proceduri administrative mai simple pentru cetăţeni la Primăria Călăraşi FOTO Adevărul
Proceduri administrative mai simple pentru cetăţeni la Primăria Călăraşi FOTO Adevărul

Autorităţile locale din municipiul Călăraşi au pus la punct un sistem informatic integrat prin care au fost optimizate procedurile birocratice.

Vineri, 4 iunie, în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Călăraşi, s-a desfăşurat conferinţa de presă privind finalizarea implementării proiectului „Sistem integrat pentru simplificarea procedurilor administrative şi reducerea birocraţiei la nivelul Municipiului Călăraşi”, Cod SIPOCA 656 / Cod MySMIS2014 129152.

Obiectivul general al proiectului a constat în consolidarea capacităţii institutionale şi eficientizarea activităţii la nivelul Municipiului Călăraşi.

Ca urmare a acestui proiect, a fost implementat un sistem informatic integrat de optimizare procese dezvoltat în vederea adoptării de proceduri simplificate pentru reducerea birocraţiei pentru cetăţeni la nivel local corelate cu Planul integrat de simplificare a procedurilor administrative pentru cetăţeni.

50 de persoane din Primăria Municipiului Călăraşi au fost certificate la finalizarea cursurilor şi au obţinut cunoştinţe şi abilităţi îmbunătăţite, în vederea sprijinirii măsurilor/acţiunilor vizate de obiectivul specific al acestui program.

Protectul s-a desfăşurat pe o dperioadă de 2 ani: 05 iunie 2019 – 05 iunie 2021.

Vă mai recomandăm şi:

Casă fără canalizare, la 50 de kilometri de Cluj, la preţ dublu faţă de o locuinţă în Liverpool. Suma solicitată de proprietar

Marea de beton de la Marea Neagră. Cum a ajuns Mamaia Nord o zonă betonată, fără spaţii verzi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite