Restricţii pe DN21 Drajna-Brăila din cauza reparaţiilor la podul peste Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe DN21, dat peste cap din cauza lucrărilor la podul peste râul Ialomiţa FOTO Facebook/DRDP Constanţa
Traficul pe DN21, dat peste cap din cauza lucrărilor la podul peste râul Ialomiţa FOTO Facebook/DRDP Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române reaminteşte că până la data de 15 mai se desfăşoară lucrările de reparaţii la podul peste râul Ialomiţa, situat pe DN21 Drajna – Brăila, la kilometrul 89+668 de metri, pe raza municipiului Slobozia.

Pentru a permite executarea lucrărilor la suprastructura podului se vor institui următoarele restricţii de circulaţie:  traficul rutier pe pod se va desfăşura pe un fir, alternativ, dirijat cu semafoare în ambele direcţii; se instituie restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, traficul urmând a fi deviat, în acest caz, pe varianta ocolitoare: DN21, km. 90+200 – DJ 201 Ciulniţa – Borduşelu – DJ 306A – Ciochina – DN2A.

Din cauza acestor restricţii, precum şi a fluxului mare de autovehicule care vin dinspre A2, se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţiştii să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară precum şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi la fluidizare.

 Vă mi recomandăm şi:

Prognoza meteo: Un val de ploi loveşte România. Cât de frig se face, când se încălzeşte

Poliţia a identificat-o pe şoferiţa care a condus zeci de kilometri pe contrasens pe DN1. Ce va păţi femeia

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite