Lucrări pe A2. Traficul între Fundulea şi Lehliu Gară, deviat pe banda a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care circulă vineri spre Constanţa, pe A2, sunt sfătuiţi de poliţişti să conducă prudent deoarece pe tronsonul Fundulea-Lehliu Gară au loc lucrări de asfaltare.



Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că astăzi, până în jurul orei 20.30, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa,pe sensul de mers către Constanţa, între km 57+050 şi 57+900 de metri (tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară), se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe prima bandă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Între km 26 şi 24+800 de metri (tronsonul Cernica - Fundulea), pe sensul de mers către Bucureşti, se montează parazăpezi în afara carosabilului. Circulaţia nu este afectată, deoarece autocamioanele care transportă plasele şi panourile sunt oprite pe banda de urgenţă.

De asemenea, până pe 21 noiembrie 2016, în intervalul orar 07.00 – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se vor executalucrări de reparaţii(colmatare a fisurilor şi crăpăturilor) pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe tronsonul kilometric 181 – 197. Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă în zonele de lucru.

Vă recomandăm şi:

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Aglomeraţie şi tamponări în lanţ pe A2. Trei accidente cu zeci de maşini, ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un om a murit, iar alţi trei sunt răniţi grav după ce un autocar a lovit violent un TIR

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite