Jandarmii, cu ochii pe evenimentele sportive din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partidele de fotbal, supravegheate de jandarmi FOTO IJJ Călăraşi
Partidele de fotbal, supravegheate de jandarmi FOTO IJJ Călăraşi

Pentru asigurarea  ordinii publice şi pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-Cov-2, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi va acţiona în acest sfârşit de săptămână la mai multe evenimente sportive.

Este vorba despre meciul de fotbal dintre echipele  AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi FC Metaloglobus Bucureşti,   programat în ziua de sâmbătă, 16 octombrie, pe stadionul „Ion Comşa” din Călăraşi şi partida de fotbal ntre echipele ACS Înainte Modelu - ACS Recolta Gheorghe Doja, programat în ziua de sâmbătă, 16 octombrie, pe stadionul „Vasile Enache” din comuna Modelu.

„Chiar dacă aceste activităţi vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenţi la datorie pentru a ne asigura că totul se desfăşoară în condiţii de siguranţă. De asemenea, adresăm organizatorilor următoarele recomandări preventive:

• să respecte măsurile de protecţie sanitară, dar şi de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2;

• să aducă la cunoştinţa autorităţilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;

• să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

  Pentru evitarea unor situaţii neplăcute,  jandarmii recomandă participanţilor la evenimentele sportive să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură şi nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, au transmis reprezentanţii IJJ Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Experţii în sănătate susţin solicitarea de carantinare a Capitalei: Este revoltător faptul că o decizie de sănătate publică este suspendată pe criterii strict politice

Coloşii abandonaţi din Valea Jiului. Cum a ajuns ţinutul minier o uriaşă vale a ruinelor FOTO

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite