Intervenţie inutilă. Cum a pus pe jar salvatorii o femeie închisă în casă, care nu mai răspundea la telefon. Ce făcea presupusa victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD au avut parte de o supriză de proporţii la o intervenţie pe strada Cornişei din Călăraşi. O femeie, despre care se presupunea că este suferindă şi are nevoie de ajutor, a fost găsită în stare de ebrietate, dormind liniştită în casă.


Rudele femeii au alertat pompierii, în momentul în care femeia nu le-a mai răspuns nici la uşă, nici la telefon. Crezând că i s-a făcut rău, fiind cunoscută cu probleme de sănătate, oamenii au cerut ajutorul autorităţilor. Marţi seară, în jurul orei 20.00, militarii au intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului şi acordarea primului ajutor victimei.

Numai că, după ce au escaladat fereastra de la balconul apartamentului, situat la etajul al doilea, pompierii au găsit-o pe femeie în stare avansată de ebrietate, nicidecum să aibă nevoie de ajutor medical. Carmen C., în vârstă de 51 de ani, dormea liniştită şi prezenta halenă alcoolică. Aceasta a refuzat examinarea şi transportul la spital, rămânând în continuare acasă.
.

Vă recomandăm şi:

Doi bătrâni, blocaţi în casă, salvaţi de un echipaj SMURD. Pensionarii au fost transportaţi la spital

Tentativă de suicid. O gravidă care şi-a tăiat venele cu un cuţit, salvată de un echipaj SMURD

 

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite