Încă două zile cu răcoare în Bărăgan. Temperaturile maxime nu depăşesc 28 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la temperaturi de 42 de grade Celsius la umbră, Bărăganul se răcoreşte, mercurul din termometre ajungând doar până la 28 de grade Celsius. Zilelor toride le-au luat locul unele reci, de toamnă. Luni vremea se va menţine răcoroasă pentru această dată, iar în cursul zilei vor fi înnorări temporare în regiunile nordice, estice şi centrale şi vor cădea averse, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În restul teritoriului cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în zonele depresionare şi 29 de grade în Lunca Dunării. Noaptea cerul se va degaja şi doar în zona Carpaţilor Orientali vor mai fi averse pe arii restrânse.

Înnorări şi posibile ploi

Marţi, 14 august, vremea va fi în general frumoasă şi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice şi în zona Carpaţilor Orientali, unde local vor fi averse şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. În Bărăgan, temperaturile încep să crească ajunngând până la 30 de grade Celsius.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite