Iarnă veritabilă. După ninsorile abundente, Bărăganul va îngheţa la minus 16 grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călăraşiul, acoperit de zăpadă Foto:Adevărul
Călăraşiul, acoperit de zăpadă Foto:Adevărul

Viscolul a pus stăpânire pe zona Munteniei, însă ninsorile nu au creat, deocamdată, probleme în trafic. Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din judeţul Călăraşi din cauza stratului de zăpadă frământată care atinge 3 centimetri. Pe A2, pe banda de urgenţă, zăpada are 25 de centimetri.

 Drumarii au intervenit cu 41 de utilaje încă de marţi seară când a început să ningă abundent. Bărăganul se află de pe 11 decembrie sub atenţionare de cod galben de viscol. Vremea rea a dat bătăi de cap şi ceferiştilor, determinând întârzieri ale garniturilor pe calea ferată. „În urma avertizărilor meteo de ninsori şi vânt puternic în toată ţara, trenurile de pasageri pot avea întârzieri în cursul dimineţii de 12 decembrie, circulaţia feroviară desfăşurându-se în condiţii de iarnă”, a anunţat CFR Călători.

Trenuri întârziate

Pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de efectuarea călătorie,i să se informeze despre evoluţia stării vremii şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri de trenuri produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521. Nici pentru următoare zile nu sunt veşti prea bune. Deşi ninsoarea va înceta, vine frigul. Meteorologii spun că temperaturile vor scădea considerabil şi vor ajunge la minus 16 grade în Bărăgan.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite