FOTO Un depozit de materiale a ars ca o torţă la Lehliu-Gară. Focul a fost pus intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un depozit de materiale s-a făcut scrum la Lehliu-Gară, după ce o mână criminală a pus foc. Trei echipaje de pompieri au fost mobilizate să stingă vâlvâtaia care creştea ameninţător. Mi bine de 5 ore,  militarii au luptat cu flăcările.

Focul a fost observat luni dimineaţă, 8 septembrie, la ora 04.38. Imediat, pompierii u fost alertaţi să intervină pe strada Industriilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale, aparţinând unei societăţi comerciale din localitate.Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta violent, cu  flacără deschisă la nivelul unei hale, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, unde erau depozitate diferite materiale: lemn, panouri, hârtie şi cauciucuri.  
 

image

Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea materialelor depozitate în respectiva hală. Timp de 5 ore şi 30 de minute, militarii au luptat cu flcările.

image

Cu toate acestea, focul a făcut scrum toaăt hala, obiecte de mobilier, material lemnos, elemente de material plastic, hârtie şi cauciucuri, valoarea bunurilor salvate, în urma intervenţiei pompierilor fiind estimată la 200.000  de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Neglijenţă. Incendiu la Vlad Ţepeş din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat

FOTO Foc pus intenţionat. Discoteca No Limit din Cuza-Vodă, mistuită de flăcări

Incendiu devastator la un depozit de furaje din Jegălia. Pompierii au stins vâlvătaia în 14 ore

O maşină a Poliţiei, mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit

FOTO Incendiu. 30 de hectare de vegetaţie uscată au fost mistuite de foc la Tăriceni

O scânteie, cauza unui incendiu devastator. 12,5 tone de furaje s-au făcut scrum la Drajna

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite