Fostul şef al jandarmilor de pe malul Borcei a ajuns general. Marian Stoica a fost înaintat în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Stoica a fost şeful IJJ Călărşai timp de 13 ani FOTO Adevărul
Marian Stoica a fost şeful IJJ Călărşai timp de 13 ani FOTO Adevărul

Şef al Inspectoratul Judeţean de jandarmi Argeş din 15 septembrie 2014, călărăşeanul Marian Stoica a ajuns general. Acesta a asigurat conducerea instituţiei din Călăraşi  timp de 13 ani.


Stoica a fost trimis în Argeş, în 2014,  pentru a asigura actul managerial la Inspectoratul de Jandarmi, post rămas vacant din data de 22 august. Militarii din Piteşti au rămas fără şef, după ce colonelul Miron Tănase, în vârstă de 50 de ani, s-a stins în urma unei boli necruţătoare. Bun profesionist, cu o carieră nepătată, Marian Stoica nu a trecut neobservat. În urmă cu câteva zile, acesta a fost înaintat la gradul de general d brigadă.

În mesajul de mulţumire pe care l-a transmis colegilor de arme, proaspătul general  spune că a ajuns în punctul în care acum 30 de ani nu-şi închipuia că va fi. “ Gradul militar de general de brigadă cu o stea reprezintă pentru mine o încununare a unei călătorii pe un drum nu întotdeauna drept şi neted. Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns aici şi vă mulţumesc vouă, jandarmi de nădejde, oameni de omenie, pentru sprijinul acordat!”, a spus generalul.
 

Vă recomandăm şi:

Ordine publică. Jandarmii nu scapă din ochi Târgul de Toamnă

Ordine. Jandarmii, cu ochii pe festivalul internaţional de folclor "Hora mare"

Ordine. Jandarmii, cu ochii pe slujba de Rusalii de la mânăstirea Libertatea

Prinşi de jandarmi în timp ce pescuiau ilegal pe lacul Jirlău

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite