Doi bărbaţi, prinşi cu 3,2 kilograme de substanţe psihoactive. Ce au găsit poliţiştii la percheziţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii găsiţi la percheziţii FOTO Poliţia Română
Banii găsiţi la percheziţii FOTO Poliţia Română

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict, în Capitală, doi bărbaţi, în timp ce transportau un colet, în care erau disimulate 3,2 kilograme de substanţe psihoactive.

Conform anchetatorilor, aceştia ar fi procurat, din Ţările de Jos, substanţe psihoactive, pe care le-ar fi distribuit în municipiul Bucureşti.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, în baza mandatelor obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliile bănuiţilor, în municipiul Bucureşti si judeţul Călăraşi.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 90 de pliculeţe cu cafeină pură, folosite pentru amestecul substanţelor psihoactive, 4 telefoane mobile, 4.900 de euro şi 3.600 de lei. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

Suspecţii au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală- Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, pentru audieri, privind efectuarea de operaţiuni cu substanţe, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Faţă de unul dintre ei a fost dispusă măsura preventivă a controlului  judiciar, iar cealaltă persoană a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Brigăzii Rutiere Bucureşti şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Vă mai recomandăm şi:

Valul 4 al pandemiei va ataca în forţă România. Câţi români ar putea fi răpuşi

 

Apele care îşi cer tributul. De ce sunt atât de periculoase râurile Mureş şi Strei, dar şi Lacul Cinciş

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite