Dealer de substanţe psihoactive, prins în flagrant. În maşina suspectului au fost descoperite produse interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi
Marfa a fost confiscată de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Un bărbat din Călăraşi a fost prins în flagrant delict, având asupra sa produse susceptibile a avea efecte psihoactive pe care le achiziţionase din Constanţa şi intenţiona să le vândă în oraşul d epe malul Borcei. El este bănuit de comiterea infracţiunii de efectuarea fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cel în cauză a fost arestat preventiv.

La 14 decembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, au realizat o acţiune de prindere în flagrant a unei persoane, bănuite de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieşit că bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi  transportat produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, achiziţionate din municipiul Constanţa, pe care intenţiona să le comercializeze în judeţul Călăraşi.  În autoturismul celui în cauză au fost descoperite 171,3 grame de fragmente vegetale (produse susceptibile a avea efecte psihoactive), 9,8 grame de pulbere albă (produse susceptibile a avea efecte psihoactive), un cântar de precizie, un pachet cu 1.000 de pliculeţe transparente şi 4.200 de lei.     

Trei percheziţii 

                    

Ulterior prinderii în flagrant delict,  au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în judeţul Călăraşi. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 59 de pliculeţe transparente cu fragmente vegetale, în greutate totală de 17,54 grame şi alte 11,4 grame de produse cu efect psihoactiv sub formă de fragmente vegetale, neporţionată.

Ca urmare a administrării probatoriului, la 15 decembrie, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celui în cauză, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi şi al jandarmilor. 

Vă recomandăm şi:

Trei tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri. Poliţia a confiscat 700 de grame de substanţe vegetale de la suspecţi

Un bărbat care vindea droguri în Călăraşi a fost arestat

Pericol. 24 de călărăşeni, condamnaţi pentru trafic de droguri, în ultimul an

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite