Dâmboviţean, reţinut de poliţiştii din Lehliu-Gară pentru înşelăciune. Bărbatul a luat 1.000 de euro de la o femeie, păcălind-o că îi vinde o rulotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat dfn Dâmboviţa, bănuit de înşelăciune, reţinut de poliţişti FOTO Adevărul
Un bărbat dfn Dâmboviţa, bănuit de înşelăciune, reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Un dâmboviţean care a păcălit o femeie din Lehliu Gară a fost prins de poliţişti, suspectul urmând să fie prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventivă.



La sfârşitul lunii ianuarie 2016, femeia de bună-credinţă a apelat la un site de anunţuri gratuite pentru a-şi achiziţiona o rulotă. Fără să bănuiască faptul că se află întro escrocherie, aceasta l-a contactat pe vânzător. Bărbatul din Titu i-a cerut iniţial 1.000 de euro, pe care femeia i-a şi plătit, după care s-a făcut nevăzut.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară privind comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, la cumpărarea unui bun de pe un site de anunţuri gratuite, a fost identificat un bărbat din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii spun că suma de 1.000 euro a fost depusă întro cont, ca avans la cumpărarea unei rulote, însă aşa-zisul proprietar nu a mai fost de găsit. Investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui Florin P., de 20 ani, din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, faţă de care au dispus, la 9 martie,  măsura reţinerii.
Persoana bănuită de înşelăciune va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.
 

Vă recomandăm şi:

Suspect de înşelăciune, reţinut de poliţişti. Cum a păcălit o vânzătoare cu 100 de lei un escroc versat

Reţea de infractori, destructurată. Cum a pus la cale o înşelăciune de 30.000 de euro cu telefoane mobile de ultimă generaţie o grupare de escroci

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite