Consilierii locali au aprobat depunerea proiectului „Turism durabil în Călăraşiul dunărean”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul pentru promovarea creşterii economice la Călăraşi FOTO Facebook/PMC
Proiectul pentru promovarea creşterii economice la Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Convocaţi în şedinţă ordinară, în această săptămână, consilierii locali au adoptat, în unanimitate, Proiectul de Hotărâre cu titlul „Turism durabil în Călăraşiul dunărean” în vederea obţinerii finanţării din Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014 -2020.

Conform Priorităţii Uniunii Europene nr. 4, Măsura 2.1., obiectivul specific este reprezentat de promovarea creşterii economice, a incluziunii sociale, a creării de locuri de muncă şi sprijinirea inserţiei profesionale şi a mobilităţii forţei de muncă în cadrul comunităţilor costiere şi interioare care depind de pescuit şi de acvacultură, inclusiv diversificarea activităţilor din domeniul pescuitului şi al altor sectoare ale economiei zonei.

Valoarea totală a proiectului este de maxim 724.823,90 lei (inclusiv T.V.A.), sumă integral eligibilă, echivalentul a 162.571 euro, la cursul de schimb leu – euro, precizat în Ghidul Solicitantului. Contribuţia proprie a UAT Municipiul Călăraşi la totalul cheltuieli eligibile este de 0%.

Vă mai recomandăm şi:

Şedinţa coaliţiei. Drulă: Pun pariu pe o sticlă de vin că o să veniţi cu alt premier. Orban: Eu te-aş fi remaniat şi pe tine. Ce au spus Rareş Bogdan şi Kelemen Hunor

Revolta unei doctoriţe faţă de sistem: „Eu sunt tratată nu ca medic, ci ca idiot. Asta vă ucide pe voi!“

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite