Campania de reciclare a deşeurilor electrice se încheie pe 20 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania se desfăşoară până pe 20 octombrie în municipiul Călăraşi FOTO Adevărul
Campania se desfăşoară până pe 20 octombrie în municipiul Călăraşi FOTO Adevărul

Până pe 20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Călăraşi asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, în baza programărilor la TelVerde 0800 444 800, în cadrul campanie de informare şi colectare a deşeurilor electronice.

Municipiul Călăraşi se află pe harta participanţilor la Ziua Internaţională a Reciclării Deşeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din întreaga lume.

Autorităţile locale şi Serviciul Local de Colectare Călăraşi, împreună cu partenerii locali, încurajează cetăţenii să se alăture acestei iniţiative europene şi să participe activ la campania din 13-20 octombrie din Municipiul Călăraşi, campanie susţinută şi de Asociaţia RoRec. Pe 20 octombrie, la ora 18.00, la Primăria Călăraşi va avea loc o tombolă pentru cei care participă la campania de reciclare. Iată ce premii sunt puse în joc: arzător fontă 8.6 Kw (1 buc), cuptor cu microunde digital (1 buc), aspirator (1 buc), cafetieră (1 buc), mixer bucătărie (1 buc), fier de călcat (1 buc), set nivelă (2 buc) şi trusă accesorii scule (2 buc).

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite