Călăraşi: Protest spontan al angajaţilor de la ITM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii sunt nemulţumiţi deoarece nu şi-au mai primit stimulentele de două luni
Angajaţii sunt nemulţumiţi deoarece nu şi-au mai primit stimulentele de două luni

Aproximativ 20 de angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au declanşat un protest spontan în faţa instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea. În urmă cu câteva minute, funcţionarii au ieşit în strădă, refuzând să mai lucreze. La fel au procedat şi finanţiştii.

Oamenii sunt nemulţumiţi deoarece nu şi-au primit stimulentele şi spun că fară acestea nu mai pot trăi decent. „Este o bătaie de joc generală. Cine crede că poate să trăiască dintr-o leafă de 500 de lei, să vină în locul nostru. Suntem alături de toţi colegii noştri din ţară care au recurs la această formă de protest“, ne-a spus, indignată, o femeie, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, dar care are peste 30 de ani în câmpul muncii. Funcţionarii spun că tăierea a 25% din salarii i-a adus în imposibilitatea de a mai putea să trăiască decent.
Şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, toţi funcţionarii au lăsat de izbelişte dosarele pe care le aveau în lucru şi au ieşit în faţa instituţiei pentru a-şi striga nemulţumirile.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite