Călăraşi: Haideţi să botezăm tigruţele de la Zoo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei femele de tigru aşteaptă să primească nume
Cele trei femele de tigru aşteaptă să primească nume

Tigrişorii de la Zoo aşteaptă să fie botezaţi. Cei trei puişori vor pleca în curând în alte oraşe din ţară, însă, deocamdată, nu au nume.

Conducerea grădinii Zoologice a invitat cititorii cotidianului „Adevărul de Seară“ să fie naşul celor trei tigrişori siberieni. „În cel mai scut timp, cele trei femele vor părăsi oraşul. Le-am găsit câte un loc la Grădinile din Braşov, Piteşti şi Sibiu, dar până atunci vă invit să le botezăm, să găsim un nume pentru fiecare“, ne-a declarat Cristian Tatavura, directorul Zoo Călăraşi. Acesta spune că aceşti pui s-au născut pentru că în alte Grădini din ţară nu există astfel de specii. Aşa că s-a făcut „comandă“ în oraşul de pe malul Borcei.

Se aşteaptă oferte

Tigrişorii vor ajunge în alte oraşe, iar în schimbul lor se vor primi alte animale care la noi nu sunt. „ Asteptăm să vedem ce oferte ne fac, să vedem unde putem da tigrişorii. În primăvară vom opri şi noi, că cei pe care îi avem sunt foarte bătrâni, au 28 de ani şi trebuie să îi înlocuim“, a spus Cristian Tatavura.

Cititorii aleg nume

Cititorii cotidianului „Adevărul de Seară“ sunt aşteptaţi cu propuneri de nume pentru cele trei femele de tigru. Doritorii ne pot suna la redacţie, la telefonul 0242.33.22.20, ne pot trimite mesaje pe adresa calarasi@adevarul.ro sau SMS la numărul de telefon 0756. 162. 452.  Numele celor trei puişori vor fi alese  din propunerile trimise de cititori de directorul Grădinii Zoologice, Cristian Tatavura, iar câştigătorii vor fi invitaţi la sediul redacţiei din strada Aleea Centralei nr. 1, bloc Confort, etaj 1, camera 8, unde îi aşteaptă o surpriză.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite