Băuţi la volan. Un tânăr din Olteniţa, la un pas de comă, avea 1,44 alcoolemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii s-au ales cu dosare penale FOTO Adevărul
Şoferii s-au ales cu dosare penale FOTO Adevărul

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost prins de poliţişti conducând băut la volan. Bărabatul era aproape de coma alcoolică, la testare prezentând o alcoolemie de 1,44.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au depistat în noaptea de 6 august, un bărbat de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Tineretului, deşi se afla sub influenţa alcoolului.
La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Olteniţa unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.   Acum el este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Nu avea nici permis

A doua zi,  în seara de 7 august, un bărbat de 47 ani, din comuna Dor Mărunt a fost  prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Lehliu-Gară, unde i-au fost recoltate două mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

Vă recomandăm şi:

Cercetat penal pentru că a refuzat să fie testat pentru alcoolemie

Şofer cu 1,08 alcoolemie, la volan. Bărbatul a fost prins la un control de rutină în trafic

Şofer la un pas de comă, reţinut: avea 1,60 g/l alcool pur în sânge

Tânăr fără permis, aproape de comă la volan. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,48

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite