Bărbat bătut în propria casă de iubitul fostei concubine. Femeia l-a tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock

Un bărbat din comuna Dor Mărunt a alertat poliţiştii că a fost bătut, în propria casă, de actualul iubit al fostei sale concubine. Mai mult decât atât, femeia l-a tâlhărit.

Anchetatorii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tâlhărie calificată.

La data de 06 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dor Mărunt, care a reclamat că a fost agresat fizic.

Acesta a povestit că în acea zi, în jurul orei 21.30, s-a întâlnit cu fosta concubină la un magazin din localitatea şi a invitat-o la el acasă. Ilterior în locuinţă a pătruns actualul concubin al femeii, care a început să-l lovească cu pumnii în zona feţei. Totodată, înainte să parasească locuinţa, femeia ar fi sustras o sumă de bani şi un pachet de tigări.

La data de 08 noiembrie, ca urmare a probatoriului administrat,  a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi suspecţi. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu, iar femeia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să mai citiţi:

PNL a decis începerea negocierilor cu PSD pentru guvernare. Surse: Liberalii nu abandonează discuţiile cu USR

Medic, despre pandemie: La noi colcăie. Nu se mai moare de COVID în spital, cât acasă. Suntem condamnaţi la calvar

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite