Autostrada Soarelui, un imens şantier. Reparaţiile continuă pe drumul spre litoral, cât va fi restricţionat traficul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul va fi dat peste cap FOTO Mediafax
Traficul va fi dat peste cap FOTO Mediafax

Coşmarul şoferilor care circulă pe Autostrada Soarelui continuă. Din cauza lucrărilor de reparaţii, traficul va fi îngreunat pe mai multe sectoare de drum. Se fac asfaltări şi se efectuează marcaje rutiere

 Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat că miercuri, 14 iunie pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se execută unele lucrări la partea carosabilă, astfel : pe sensul către Capitală, lucrări (plombare) pe tronsonul kilometric 28 – 20 (Fundulea – Brăneşti), pe ambele benzi de rulare ; lucrările se încheie în jurul orei 14.00; pe sensul către Capitală, lucrări (marcaje rutiere) pe tronsonul kilometric 36 – 12 (Fundulea – Glina), fiind afectate ambele benzi de rulare ; lucrările se încheie în jurul orei 16.00.

De asemenea, se lucrează şi pe sensul către Constanţa, lucrări pe tronsonul kilometric 161+500 (Cernavodă) – 171+800 (Peştera), în mai multe puncte, pe banda numărul 1; lucrările se încheie în jurul orei 20.00; pe sensul către Capitală, lucrări pe tronsonul kilometric 175+300 (Peştera) – 161+500 (Cernavodă), în mai multe puncte, pe banda numărul 2, respectiv pe banda numărul 1; lucrările se încheie în jurul orei 20.00.

"Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să semnalizeze şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulaţie", avertizează poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Cât şi unde este restricţionat traficul

Poliţia, cu ochii pe Autostrada Soarelui. În acest weekend, drumul spre mare va fi supravegheat din elicopter

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite