Autostrada Soarelui, un imens şantier. Pe ce sectoare de drum se lucrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR
Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui sunt avertizaţi de poliţişti să reducă viteza de deplasare şi să respecte semnalizările instituite deoarece pe mai multe sectoare de drum sunt lucrări în desfăşurare.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanţa) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Nodul rutier Fundulea a fost închis pe sensul către Constanta (intrarea spre Fundulea şi ieşirea spre Constanţa), fiind accesibilă doar intrarea spre Bucureşti şi ieşirea dinspre Constanţa. Măsura devierii se menţine până la data de 27 noiembrie 2020 şi se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brăneşti - Cernica, judeţul Ilfov) şi 82 – 74 (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se menţine până la data de 30 noiembrie 2020 şi se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Vă mai recomandăm şi:

Dezvăluiri şocante despre doctoriţa din Feteşti răpusă de COVID. Cum s-a infectat şi cât s-a zbătut să trăiască. Medic: Suntem devastaţi

 

Alertă internaţională de pornografie infantilă din cauza unui film distribuit pe Facebook de un puşti de 14 ani

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite