Au început înscrierile la festivalul "Chitara Dunării". Unde se depun dosarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Chitara Dunării va avea loc în perioada 23-25 noiembrie FOTO Adevărul
Festivalul Chitara Dunării va avea loc în perioada 23-25 noiembrie FOTO Adevărul

În perioada 23 – 25 noiembrie 2018, Consiliul Judeţean Călăraşi şi Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi organizează festivalul-concurs naţional de muzică folk ”Chitara Dunării”.

  Prin acest festival se propune continuarea tradiţiei acestui gen muzical la Călăraşi, descoperirea şi promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ-muzicale ale tuturor artiştilor care vor urca pe scenă. Festivalul este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani.

În fiecare seară de festival vor avea loc recitaluri, prin care tinerii concurenţi vor putea veni în contact cu nume consacrate ale genului.

Înscrierea se va face on-line prin expedierea pe adresa centrulculturaljudeteancl@gmail.com a următoarelor documente: fişa de înscriere, acord folosire date cu caracter personal, copie C.I., foto în format jpeg şi două piese demo, din care una obligatoriu compoziţie proprie.

Materialele pentru înscrierea în preselecţie pot fi transmise până la data de 11 noiembrie 2018, ora 24.00.

Lista concurenţilor admişi va fi afişată pe site-ul Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi în data de 15 noiembrie 2018.Concurenţii au obligaţia de a confirma participarea în decurs de 24 ore de la afişarea listei.

Participanţii se vor prezenta la sediul Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi în data de 23 noiembrie ora 12.00, pentru tragere la sorţi şi probă de sunet.

Premii:

TROFEU – 5.000 lei

Premiul I – 4.000 lei

Premiul II – 3.000 lei

Premiul III – 2.000 lei

Premiul ”România Centenar” – 3.500 lei

Premiul pentru cea mai bună trupă – 3.500 lei

Relaţii suplimentare la telefon: 0242.314.925.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite